Ik ben nogal van het principe 'het leven is één groot ponykamp'. Tof en geestig. Maar af en toe kan het ook tegenzitten.

Je twijfelt over je loopbaan (is dit het nu?), je ervaart veel stress, je hebt een tegenslag. En dat is best kak, pony-kak dan... 

Ik ben gelukkig ook nogal van het principe dat elke moeilijke fase je nieuwe inzichten geeft. Je doet nadenken over wat je wel en niet meer belangrijk vindt. En vooral: wat de ORENDA diep in jou aanspreekt. 

Want al zie je het nu nóg niet, ook jij hebt de kracht om van een moeilijk moment iets moois te maken. Om terug balans, evenwicht en veerkracht te vinden. Om terug op ponykamp te gaan. 

En daar help ik je graag bij. Niet met een vaste methodiek, wel steeds vertrekkend van jouw kracht. Jouw sterktes. Jouw talenten. 

Welke weg we inslaan op zoek naar jouw kracht, hangt af van de vraag waar jij mee worstelt. 

In dit programma wordt je je bewust van je innerlijke drijfveren, waarden, normen en talenten. En doordat je je hiervan bewust wordt, wordt ook snel duidelijk wat je écht drijft, waar je écht gelukkig van wordt en wat je écht wilt. 

Voor iedereen die out-of-the-box wil nadenken over zijn/haar loopbaan. 

Loop je vast in je job en je weet het even allemaal niet meer, dan is loopbaanbegeleiding zeker iets voor jou! 

Voor iedereen die vooruit wil kijken en kiest voor een kortdurende resultaatgerichte begeleiding, gericht op het verwerven van inzichten in de eigen loopbaanmogelijkheden en - wensen.